APK

APK

Onze voorraad

Plan uw afspraak in

Contact pagina

Airco service

Autobedrijf J.C. van Roekel Ede voor onderhoud reparatie apk van uw auto

Met onze airco service voor uw auto haalt u in de zomer de gewenste temperatuur in uw auto. Bij een airco service halen wij het hele airco systeem

leeg en vullen deze met de fabrikant voor geschreven hoeveelheid koudemiddel en olie! Ook voegen wij een middel toe waardoor we op een later

tijdstip een lekkage in uw airco systeem makkelijk en snel kunnen vinden.

Hoe werkt het airco systeem:

Een airconditioningsysteem is een soort van transportband, die de warmte van binnen naar buiten afvoert en de koude van buiten naar binnen. Het koelmiddel wordt voortdurend in het systeem rondgepompt en kan heel veel warmte opnemen en afgeven: in het interieur warmt het op en wordt het gasvormig, buiten koelt het af en wordt het weer een vloeistof. Dit opwarmen en afkoelen van de koelvloeistof is een cyclus die voortdurend opnieuw begint, totdat de gewenste temperatuur bereikt is. U kunt zich voorstellen dat het nogal wat eisen stelt aan de mechaniek en onderhoud van uw aircosysteem is dus geen overbodige luxe.

Waarom is een Airco Service een goed idee?

Hygiëne: Vuil en bacteriën stapelen zich op als u uw aircosysteem gebruikt. Tijdens de Airco Service wordt uw systeem grondig en hygiënisch gereinigd. Dit zorgt ervoor dat nare luchtjes verdwijnen. Bovendien voorkomt het dure reparaties achteraf. Werking: Een goed onderhouden aircosysteem werkt efficiënter. Dit maakt een groot verschil hartje zomer in volle zon, of op een druilerige dag bij het ontwasemen van uw voorruit. Kostenbesparend: Een goed onderhouden aircosysteem loopt een lager risico op defecten. Kortom, een goed werkende airco zorgt altijd en overal voor een aangename temperatuur in uw auto! Veiligheid: Een goed werkend aircosysteem voorkomt dat uw ramen beslaan en houdt u als bestuurder fris en dus alert.
airco service ede
info@autoroekel.nl
0318-637072
Facebook
Elleboog 6 6713 KP Ede
Copyright © 2022 Autobedrijf J.C. van Roekel
Wij doen alles voor uw auto

Airco service

Met onze airco service voor uw auto haalt u in de zomer de gewenste

temperatuur in uw auto. Bij een airco service halen wij het hele airco

systeem leeg en vullen deze met de fabrikant voor geschreven hoeveelheid

koudemiddel en olie! Ook voegen wij een middel toe waardoor we op een

later tijdstip een lekkage in uw airco systeem makkelijk en snel kunnen

vinden.

Hoe werkt het airco systeem:

Een airconditioningsysteem is een soort van transportband, die de warmte van binnen naar buiten afvoert en de koude van buiten naar binnen. Het koelmiddel wordt voortdurend in het systeem rondgepompt en kan heel veel warmte opnemen en afgeven: in het interieur warmt het op en wordt het gasvormig, buiten koelt het af en wordt het weer een vloeistof. Dit opwarmen en afkoelen van de koelvloeistof is een cyclus die voortdurend opnieuw begint, totdat de gewenste temperatuur bereikt is. U kunt zich voorstellen dat het nogal wat eisen stelt aan de mechaniek en onderhoud van uw aircosysteem is dus geen overbodige luxe. Waarom is een Airco Service een goed idee? Hygiëne: Vuil en bacteriën stapelen zich op als u uw aircosysteem gebruikt. Tijdens de Airco Service wordt uw systeem grondig en hygiënisch gereinigd. Dit zorgt ervoor dat nare luchtjes verdwijnen. Bovendien voorkomt het dure reparaties achteraf. Werking: Een goed onderhouden aircosysteem werkt efficiënter. Dit maakt een groot verschil hartje zomer in volle zon, of op een druilerige dag bij het ontwasemen van uw voorruit. Kostenbesparend: Een goed onderhouden aircosysteem loopt een lager risico op defecten. Kortom, een goed werkende airco zorgt altijd en overal voor een aangename temperatuur in uw auto! Veiligheid: Een goed werkend aircosysteem voorkomt dat uw ramen beslaan en houdt u als bestuurder fris en dus alert.
airco service ede
info@autoroekel.nl
0318-637072
Facebook
Elleboog 6 6713 KP Ede
Wij doen alles voor uw auto

Bel ons

Onze voorraad

Plan uw afspraak in

Contact pagina

Copyright © 2022 Autobedrijf J.C. van Roekel
Bezoek ons op Google+